Gents Training: Tuesday 18:00 & Thursday 21:00 // Ladies Training: Tuesday 19:30 & Thursday 20:15 @ Universitairsportcentrum Leiden

lsrg stichting logo
LOGO LSRG

Stichtingsnieuws

Meet and Greet Eddie Jones

Op een regenachtige middag, 7 december, zijn de coaches van het L.S.R.G. afgereisd naar Noordwijk om de hele middag assistent coach te zijn van Eddie Jones! Er werden meerdere sessies gehouden met focus op aanval en verdediging. Hierna heeft er een borrel plaats gevonden waar nog lang nagepraat is over rugby en de trainingen. Als het L.S.R.G. bestuur willen we graag de stichting bedanken, die het mogelijk heeft gemaakt onze coaches te laten deelnemen aan deze prachtige middag/avond.

‘‘It has been an inspiring evening feeding the mindsets of those were present. Thank you very much for giving us the opportunity to participate!’’

- the L.S.R.G. coaches

Hard en Laag,

Het L.S.R.G. Bestuur

IMG-20181207 met Eddie Jones en DD.jpg

Kees-Jan Westmaas is benoemd tot Erelid

Tijdens de zeer geslaagde lustrum trip naar Newcastle was er nog een speciaal moment voor Kees-Jan Westmaas aka De Nonkel. Alle tripgangers mochten na de Premier League wedstrijd Newcastle Falcons vs Worchester naar de middenstip van het veld. De Nonkel werd naar voren geroepen en toegesproken voor z'n Alcatraz maatje en eveneens Erelid Wouter Prins en werd hij onderscheiden als Erelid van het LSRG.

Kees-Jan heeft zich jaren met hart en ziel ingezet voor het LSRG, hij heeft meerdere jaren in het bestuur gezeten, heeft meerdere (lustrum)trips georganiseerd, is mede-oprichter van de Stichting en heeft een flink aantal potten voor het LSRG gespeeld. Hij is nooit te beroerd om iemand te helpen en het enige dat we hem kunnen kwalijk nemen is dat hij een jaartje bij DIOK heeft gespeeld. Maar gezien alle LSRG ervaring en z'n sky blue marroon hart hebben we hem dat laatste al ruimschoots vergeven. 

Het Palenpadje schalde luid door het stadion van Newcastle en het bleef nog lang onrustig in de stad.
WhatsApp Image 2017 09 11 at 14.10.39

Erelid Paul Walenkamp

Tijdens het afgelopen dies had het LSRG bestuur nog een mooie verrassing in petto voor Paul Walenkamp. Paul is al sinds 2000 betrokken bij het LSRG en hij heeft naast een rol in het bestuur ook hard gemaakt voor het Palenpad 3.0. Zonder de inzet van Paul hadden we mogelijk nu geen veld meer gehad. Daarnaast heeft hij als oprichter van de Leiden Defenders geprobeerd om samen met Iain Krysztofiak het niveau van het totale rugby in Leiden te verhogen door invitatiewedstrijden te combineren met een team van LSRG'ers en DIOK'ers. Uiteraard heeft Paul ook een bijzonder grote rol gespeeld in het opzetten van de Stichting beheer LSRG 1960 en hij heeft de eerste drie jaar als voorzitter gefungeerd.

Al deze geiligheid heeft het bestuur doen besluiten om Paul Walenkamp te promoveren tot Erelid van het Gezelschap. Een bijzonder geile eer die slechts voor weinigen is weggelegd. De Stichting is het roerend eens met dit besluit en wil ook via deze weg Paul van harte feliciteren met deze enorme eer.

Upcoming events

Na het dies kabbelen we rustig door naar het einde van het jaar 2016. Er staan voor 2016 niet veel evenementen op het programma, maar 2017 belooft een mooi jaar te worden. De Lions gaan op bezoek bij de All Blacks en dat laten we uiteraard niet zomaar voorbij gaan.

De planning voor 2017:

  • 8 januari: Standtraining Scheveningen
  • 18 maart: Donateursborrel tijdens de laatste ronde Six Nations
  • 1 juli: Donateursontbijt tijdens de 2e wedstrijd All Blacks - Lions
  • 26 augustus: Oude Meesterstoernooi Haagsche Rugby Dagen

Dank voor de donaties

Op 14 oktober is zoals gebruikelijk de jaarlijkse incasso uitgevoerd voor de donateurs van de Stichting. Dit leverde helaas enkele problemen op aangezien de ING niet wilde meewerken, maar dat zijn we aan het regelen. De Stichting wil graag iedereen hartelijk danken voor de donatie. De Stichting heeft door middel van de steun van haar donateurs het LSRG goed kunnen helpen. Als laatste pronkstuk heeft het LSRG een gloednieuw scorebord cadeau gekregen. Deze werd tijdens de ouwe lullenpot direct in gebruik genomen en Oud LSRG won de wedstrijd met 34-27 van LSRG II.

  • 1
  • 2

Join LSRG on social media!

facebook icon instagram icon twitter icon rwd icon