TRAINING: Tuesday: DXV 19.15-21.00, 1XV 19.30-21.00, 2XV 19.30-21.00 // Thursday: DXV 20.15-22.00, 1XV 21.00-22.30, 2XV 18.00-19.30

LSRG LOGO

Sponsor Stichting Vlinderkind door de aanschaf van de L.S.R.G. Dames kalender

Elke zondag spelen de dames hun wedstrijd in een skyblue-maroon gestreept kitshirt, waar achterop Stichting Vlinderkind prijkt. Deze stichting strijdt voor een draagbaar leven met Epidermolysis Bulloda (EB). EB is een ernstige, erfelijke, ongeneeslijke huidaandoening waarbij de hechting van de verschillende huidlagen verstoord is. Door de wrijving tussen de ‘loszittende’ huidlagen ontstaan er blaren, ontvellingen, jeuk en ondraaglijke pijn. Kinderen met deze ziekte worden ook wel vlinderkinderen genoemd, aangezien hun huid zo teer is als vlindervleugels. Deze stichting ligt L.S.R.G. na aan het hart.

De volledige opbrengst van de kalender gaat daarom naar Stichting Vlinderkind. 

Met het aanschaffen van deze kalender steunt u dus de stichting Vlinderkind. Vlinderkind maakt zich sterk voor het werven van fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar EB, zoals in het Universitair Medisch Centrum Groningen waar genezingsmogelijkheden onderzocht worden. Daarnaast zet Vlinderkind zich in voor meer herkenbaarheid en bewustwording van EB en ondersteunt het organisaties waar zorg aan mensen met EB wordt verleend. 

 Bestel de kalender nu via de volgende link: https://www.lsrgdameskalender.nl/

Join LSRG on social media!

facebook icon instagram icon linkedin icon