Training: Tuesday 19:00 & Friday 19:00 @ USC

LSRG LOGO
LOGO LSRG

XIde Lustrum

Waarde Oud- L.S.R.G.’er,

Het is inmiddels al enkele dagen geleden dat u in grote getallen naar Leiden was afgezakt. Tijdens de Ouwe Lullendag mochten wij, naar schatting, 150 mensen verwelkomen op het Palenpadje 3.0. Als lustrumcommissie willen wij u dan ook bedanken. Door aanwezig te zijn heeft u de dag tot een groot succes gemaakt.

Het huidige L.S.R.G. was zich pas bewust van de ware omvang van ons geile gezelschap toen er minstens tweemaal zoveel Ouwe lullen als jonghe honden op het veld stonden. Het begon te dagen dat deze wedstrijd zeer memorabel zou zijn. Helaas was er ook een minpuntje, de flanker van het huidige L.S.R.G. moest per ambulance naar het LUMC. Echter kunnen wij u met een gerust hart mededelen dat hij binnen afzienbare tijd weer met streepjes op zijn huid staat te ballen.

Toe gegeven het is prettig dat ons gezelschap zoveel dokters kent onder haar leden. Hun koelbloedig en doordacht optreden kwam tijdens de Ouwe Lullepot al van pas. Maar ook tijdens de Dameschpot konden wij hun hulp en advies goed gebruiken. Een vrouwelijke jonghe hond moest immers ook per ambulance naar het LUMC afgevoerd worden. Haar revalidatie zal echter veel meer tijd in beslag nemen. De jonge dame zal van zelf weer openbloeien, mede door het boeket dat de stichting namens u allen aan haar bezorgde.

Na afloop van de wedstrijden werd de taart aangesneden en verklonk het Palenpadje over heel Leiden. Aan de hoeveelheid streepjes op de huid, de passie tijdens de wedstrijd en het enthousiasme te zien heeft u er ook van genoten. Mochten uw herinneringen wat vertroebeld zijn door alle goudgele rakkers dan kunt u de foto’s via de volgende link bekijken.

https://tackle.smugmug.com/SeniorRugby/Leiden-Students/11de-Lustrum-LSRG-17-October/

Wij hopen u dan ook op het volgende Diës te mogen verwelkomen en hopelijk ook op het XIIde lustrum.

Met 0vale groet,
De Lustrumcommissie

 

G.M. Thomson - President XIe Lustrum commissie  

L. Gommeren - Secretary
J. Mooij - Treasurer
D. Kloppenburg – Waterboy

Join LSRG on social media!

facebook icon instagram icon twitter icon rwd icon