Gents Training: Tuesday 18:00 & Thursday 21:00 // Ladies Training: Tuesday 19:30 & Thursday 20:15 @ Universitairsportcentrum Leiden

LSRG LOGO
LOGO LSRG
  • Home
  • Nieuws
  • LSRG-HRC samen voor Stichting Vlinderkind

LSRG Nieuws

LSRG-HRC samen voor Stichting Vlinderkind

Op zaterdag 11 november scheen de zon fel en zorgde haar stralen voor een relatief warme herfstdag. De Haagsche Rugby Club kon bijna geen mooiere dag wensen voor haar 17e Lustrum. Al 85 jaar schitteren de gele en blauwe kleuren op het Theo Mann Bouwmeesterlaan en op deze dag stond niet alleen rugby, maar ook het goede doel van Stichting Vlinderkind op de planning.

Op de dag van het Lustrum werden meerdere rugbywedstrijden gespeeld. De Colts en Junioren lieten zien waarom zij de toekomst van Rugby Nederland zijn en de oude Meesters van HRC en LSRG toonde het publiek dat zij de giganten zijn op wiens schouders de Nederlandse Rugby is gebouwd. Ook de landelijke tweede klasse bleef niet rustig tijdens het Lustrum. HRC 3 ontving LSRG 1 op het hoofdveld. Deze hevig strijd was tot op het laatste moment spannend en resulteerde in een eindstand van 19-38. Het lustrum werd afgesloten met de onthulling van het HRC Lustrumboek en een prachtige Tombola (loterij) van LSRG. Met behulp van HRC zijn er meer dan 15 prijzen weg gegeven tijdens de Tombola. Van een HRC Lustrum trui tot LSRG Manchetknopen, van een Likeur 43 pakket tot De Worst van Van der Zon. Een groot deel van de opbrengst werd geschonken aan de Stichting Vlinderkind, die zich inzet voor mensen met Epidermolysis Bullosa.

Tijdens het Lustrum werd er verteld over een belangrijk succesverhaal in het onderzoek naar deze vooralsnog ongeneselijke huidaandoening. Alle aanwezigen hebben massaal loten gekocht om het goede doel te steunen. Aan het einde van de dag is er €810 opgehaald voor Stichting Vlinderkind. Namens heel LSRG blijven wij Vlinderkind steunen in haar onderzoek naar deze vreselijke huidaandoening. 

Join LSRG on social media!

facebook icon instagram icon twitter icon rwd icon