Gents Training: Tuesday 18:00 & Thursday 21:00 // Ladies Training: Tuesday 19:30 & Thursday 20:15 @ Universitairsportcentrum Leiden

LSRG LOGO
LOGO LSRG

LSRG Nieuws

Friends of Kurland

Geachte Laagtackelende Heer,

Op zaterdag 16 maart 2019 vond, traditioneel tijdens de laatste speeldag van de Six Nations, de jaarlijkse donateursborrel plaats. De Stichting had de zaken zoals altijd goed verzorgd, zodat de heren en dames rugbyers van L.S.R.G. konden genieten met een biertje in de hand van een dag vol rugby. Na het zien van het prachtige gevecht tussen Engeland en Schotland, werd er door de Tripcie een uitgebreide Tombola gehouden. Naast de klassieke mogelijkheid tot het winnen van de worst en het spekken van de Tripkas, was er een nog mooiere reden om mee te doen: het ondersteunen van 'Friends of Kurland'. Deze stichting, opgericht door o.a. oud-L.S.R.G.'er Marc Schoon, heeft tot doel het bevorderen van het welzijn en de ontwikkeling van de jeugd van Kurland Village, een township in Western Cape, Zuid-Afrika.

Door de grote opkomst tijdens de borrel, was ook de Tombola een succes. De opbrengst van de Tombola is door de Stichting verdubbeld, waarmee een bedrag van €250,- is opgehaald. Echter, dit bedrag was slechts een aanmoediging voor de oud-leden om hier nog eens dunnetjes overheen te gaan en met vereende krachten is er in totaal €1.136,82 opgehaald!

Een schitterend bedrag waarmee de Jaguar Rugby Club hopelijk volgend seizoen een gooi kan doen naar het kampioenschap van Premier Rugby! We willen graag alle aanwezigen bedanken voor hun gulle bijdragen aan dit goede doel.

 

Midseasontournament

Geachte laagtackelende dames ende heeren,

Op zaterdag 2 februari organiseren de dames van LSRG in samenwerking met RC Delft en Thor de eerste editie van het Midseasontournament. Op dit toernooi zullen (cluster)teams uit verschillende divisies het tegen elkaar opnemen en strijden om felbegeerde prijzen. Naderhand zullen we onder het genot van een hapje en een drankje samen de Six Nations op groot scherm kijken wijlen we ons voorbereiden voor het belangrijkste element van de dag: de derde helft. Of je nu man of vrouw bent, speler, scheidsrechter of coach, het maakt allemaal niets uit. Trek je (rugby)vriendjes en vriendinnetjes onder hun stoeptegel vandaan en kom gezellig feesten met de leukste sportcollega’s van Nederland!

Mocht je ook graag willen meedoen met de eerste en tweede helft? Mét team of gewoon lekker alleen, meld je dan snel aan bij Sofie (tel: 0637167758)! Ook als je graag mee-eet is het handig om contact op te nemen.

0vale groet,

Emma Fabri – RC Delft

Milly Bon - Thor

Sofie Bastiaansen - LSRG

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/337470940318146/

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door MareVisie, Projectmanagement te Voorschoten en sponsor van SRC Thor te Delft.

Annual Review

Our 2018 in a wrap! 

We said goodbye to our head coach Ian, who did spend 15(!) years with the L.S.R.G. We also said goodbye several departing key-players and members. And, of course, we also said goodbye to the ladies of DIOK, as we now have our very own L.S.R.G. Ladies team!

Our Gezelschap became 58 years old, and to top it off, all our teams made it to the promotion poule! Unfortunately, we had to deal with some very serious injuries on the way.

We welcomed a new training staff, with Wilnus Versteijen and Dominique Danton in charge and assistant trainers Bryan, Bart, and Desiree. New players and even a new sponsor have laid the foundation for a wonderful 2019 with even lower scrums, harder tackles and geilere tries!

See you next year!

Meet and Greet Eddie Jones

Op een regenachtige middag, 7 december, zijn de coaches van het L.S.R.G. afgereisd naar Noordwijk om de hele middag assistent coach te zijn van Eddie Jones! Er werden meerdere sessies gehouden met focus op aanval en verdediging. Hierna heeft er een borrel plaats gevonden waar nog lang nagepraat is over rugby en de trainingen. Als het L.S.R.G. bestuur willen we graag de stichting bedanken, die het mogelijk heeft gemaakt onze coaches te laten deelnemen aan deze prachtige middag/avond.

‘‘It has been an inspiring evening feeding the mindsets of those were present. Thank you very much for giving us the opportunity to participate!’’

- the L.S.R.G. coaches

Hard en Laag,

Het L.S.R.G. Bestuur

IMG-20181207 met Eddie Jones en DD.jpg

Nieuwe Sponsor!

Geachte Laagtackelende Heer,

Het LSRG verwelkomt een nieuwe sponsor: Van Leeuwen Tandartsen! 

Wij willen de tandarts bedanken voor de steun aan het LSRG en hebben alle vertrouwen in een mooie samenwerking. Voor alle leden die nog een tandarts zoeken of een bitje op maat gemaakt willen hebben, kom vooral even langs op de Lammermarkt 218 voor de beste hulp! De praktijk is bereikbaar via 071 589 83 72. Van Leeuwen Tandartsen behandelt ook in de avond en op zaterdag! Voor een stralende glimlach op het veld op zondag. 

 

Join LSRG on social media!

facebook icon instagram icon twitter icon rwd icon