Training: Tuesday 19:00 & Friday 19:00 @ USC

LSRG LOGO
LOGO LSRG

Sponsoren

Bekijk hier alle sponsoren en overige partners van LSRG.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden om sponsor te worden van LSRG? Neem dan contact met ons op.

Contact

 

Sponsoren

HOOFDSPONSOR - Phase2Therapy

HOOFDSPONSOR - Phase2Therapy

Phase 2 Therapy is een farmaceutisch bedrijf dat zicht ten doel stelt betere geneesmiddelen sneller en goedkoper te ontwikkelen. Dit doel wordt bereikt door onafhankelijke klinisch medische onderzoekers te helpen in het uitvoeren van fase 2 studies.

P2T ontwerpt zogenaamde fase 2 studies met een eenvoudige vraagstelling en helpt onderzoekers in het opstellen hiervan. Bij fase 2 studies wordt in een kleine groep patiënten de effectiviteit van een geneesmiddel getest, voordat deze op grote schaal benut kan worden.

Oreel Hallum

Oreel Hallum

Oreel is al meer dan 160 jaar gespecialiseerd in metaalbewerking. In al deze jaren hebben zij zich ontwikkelt van koperslagerij tot excellente bewerkers van staal, roestvast staal en aluminium. De kracht van het bedrijf is het anticiperen op een veranderende wereld waarin industriële ontwikkelingen en technieken elkaar snel opvolgen. De basiswaarden van Oreel zijn door de jaren heen hetzelfde gebleven: kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

l'Esperance

l'Esperance

Café l’Esperance is een van Leidens oudste, zo niet oudste café. Hier is men al sinds 1814 welkom! Een café rijk aan tradities en historie. Dit was onder andere de stamkroeg van de Soldaat van Oranje. Hier werden de flessen jenever meegegeven aan de Engelandvaarders. Dit is ook de plek waar je met uitzicht op de bekendste gracht van Leiden kunt genieten van een goed glas bier, een mooie wijn of een lekkere kop koffie.

Wasserette Stomerij Splash!

Wasserette Stomerij Splash!

De Splash is een van de betere wasserettes en stomerij van Leiden. Al meerdere jaren zorgt deze wasserette ervoor dat onze bezweette, onder het modder zittende kit brandschoon terug komt. En ze laten het nog lekker ruiken ook!

Rijschool PB

Rijschool PB

Met ruim 15 jaar ervaring in het verzorgen van verhoogde rijvaardigheidstrainingen,
specialistische rijopleidingen en miljoenen kilometers als bestuurder, nu ook in rijles-uurtjes. 

TheProsperityLounge

TheProsperityLounge

TheProsperityLounge is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van websites, mobiele applicaties, designs en perfect printen. Dit bedrijf creëert stijlvolle designs en slimme applicaties voor bedrijven om al hun commerciële processen te optimaliseren. Of het nu een logo, business card, vlag, banner, website of advertentie is, zij maken het origineel en pixel perfect.

 

Partners

Rugby World Directory

Rugby World Directory

Rugby World Directory is het nieuwe sociale netwerk voor rugby. Het is een gratis platform en het is ontworpen om rugbyers in al hun behoeftes te voorzien. Het heeft alle functies die u nodig heeft om te communiceren, te beheren , te plannen en te lachen.

Fysiotherapie van der Kaay

SmallLogo-500x302.jpg

Fysiotherapie Van der Kaay is de praktijk voor Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Orthopedische Manuele therapie en Revalidatie. Bij Fysiotherapie Van der Kaay ligt de visie op het duidelijk in beeld krijgen van verwachtingen en het inventariseren van alle bijdragende factoren. Er wordt veel waarde gehecht aan een persoonlijke benadering met aandacht voor de situatie van de patiënt. De hulpvraag van de patiënt en zijn/ haar functioneren is een belangrijk onderdeel van het te behalen einddoel. 

Heb je een blessure, lichamelijke klacht, een vraag of advies nodig? 

Je kunt bij Fysiotherapie Van der Kaay terecht. 

Vlinderkind

Vlinderkind

Stichting Vlinderkind is een stichting die zich inzet voor onderzoek en hulp voor de ongeneeslijke huidziekte Epidermolysis Bullosa(EB). Dit is een verschrikkelijke genetische ziekte waarbij door het ontbreken van een collageen de huid niet goedt hecht aan de onderhuid. Hierdoor ontstaan verschrikkelijke blaren, tot op heden is hier nog geen geneesmiddel voor. Stichting Vlinderkind zet zich in door fondsen te werven voor wetenschappelijk onderzoek naar EB. Daarnaast wil vlinderkind zorgen voor grotere naamsbekendheid en bewustwording van EB en de impact die deze aandoening heeft op de mensen met EB, hun families en direct betrokkenen.

Vlinderkind wil ook graag iets doen voor de mensen met EB(en hun directe familie) die minder financieel draagkrachtig zijn. Want ga er maar aan staan; twee maal daags verband wisselen. Zalf. Aangepaste kleding. Aangepaste schoenen. Aanpassingen in het huis. Met goede verzorging wordt erger voorkomen. Maar goede verzorging kost ook heel veel geld, en de ziektekostenverzekering dekt lang niet al die kosten.

Sportja

Sportja

Sportja is dé trainingsomgeving met kwalitatieve kennis en persoonlijke begeleiding. Deze sportschool zorgt in sportief opzicht voor de optimale beleving en haalt het maximale resultaat uit je training. Met de juiste begeleiding en een persoonlijk gemaakt schema zorgen zij ervoor dat iedereen hier het maximale uit zijn training kan halen.

 

Join LSRG on social media!

facebook icontwitter iconrwd icon

As our 1XV makes it way to USRS and our ladies fight of RRC at home we remember a very horny 57th Dies. Photos can… https://t.co/MqWDh1oCg2
It was a tough weekend with two close losses, the 1XV 41-32 versus RC DIOK and the 2XV with a 31-26 loss against SR… https://t.co/hTJ7NHh0Jv
Last Sunday was a painful double loss but the pictures show the fighting spirit of both teams💪🏉.… https://t.co/YUGx6cC6pf
Some awesome photo's from the match last Sunday against Eemland credits to @YouranKock. https://t.co/hFgJYK1qyK… https://t.co/UpKuPHFymY